Fri frakt vid köp över 500 kr & Gratis retur

När får jag min beställning?

Beställningar skickas ut direkt från något av våra lager och vi kommer att göra allt vi kan för att få din beställning så snabbt som möjligt! På grund av våra erbjudandens popularitet, vänta uppskattningsvis 1-2 veckor innan din beställning kommer fram.

Vad händer om min beställning fastnar eller förloras i post?

Alla våra beställningar skickas med försäkrad frakt och hantering. Om en beställning fastnar i tullen, skickas tillbaka eller till och med förloras under leveransprocessen ber vi om ursäkt! Posten är utom vår kontroll. Men i sådana här fall, eftersom paketen är försäkrade, skickar vi dig ett nytt paket med snabbare frakt och full spårning, om möjligt. Se vår återbetalnings- och returpolicy för när dessa kan vara tillämpliga på fraktsituationer.

Återbetalningspolicy

Vi har 14 dagars returpolicy, vilket innebär att du har 14 dagar på dig att begära en retur efter att du mottagit din vara.

För att vara berättigad till retur måste din vara vara i samma skick som du fick den, oanvänd eller oanvänd, med etiketter och i originalförpackningen. Du behöver också kvittot eller köpbeviset.

För att starta en retur kan du kontakta oss på info@enekoo.se

Om din retur accepteras skickar vi dig en returfraktsedel, samt instruktioner om hur och var du ska skicka ditt paket. Varor som skickas tillbaka till oss utan att först begära retur kommer inte att accepteras.

Utbyte

Det snabbaste sättet att säkerställa att du får vad du vill är att returnera det objekt du har, och när returen har accepterats, gör ett separat köp för den nya artikeln.

Återbetalningar

Vi kommer att meddela dig när vi har tagit emot och inspekterat din retur och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte. Om den godkänns, återbetalas du automatiskt med din ursprungliga betalningsmetod inom 7 arbetsdagar. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen också.

Om du har några frågar vänligen kontakta oss på info@enekoo.se